Informacije o radu Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu

Institut za razvoj obrazovanja je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Zagreb trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Institut za razvoj obrazovanja

Za: Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija:

Najnovije informacije o radu Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu:
-Kada se očekuje imenovanje ravnatelja i upravnog odbora?
-Kada se očekuje (datum) raspisivanje natječaja za podjelu stipendija za koje su sredstva alocirana u državnom proračunu za 2016. godinu?
-Kada se očekuje (datum) potpisivanje ugovora sa stipendistima te prva rata isplate stipendija za koje su sredstva alocirana u državnom proračunu za 2016. godinu?
- Što će se dogoditi sa sredstvima alociranima za stipendije u državnom proračunu za 2016. godinu ukoliko se natječaj ne raspiše u roku prva tri kvartala 2016.?
- Kada se očekuje podizanje web-stranice Nacionalne zaklade te uspostava kontakt-telefona?

S poštovanjem,

Institut za razvoj obrazovanja

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25, stavka 2 Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org