Izvještaji rektora o radu i Izvještaji o radu sveučilišta

Zahtjev za pristup informacijama od Nikola Baketa za Sveučilište u Rijeci

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev jako kasni. Po zakonu, Sveučilište u Rijeci je trebao odgovoriti do (detalji). Možete ih požuriti tako da pošaljete požurnicu.

Za: Sveučilište u Rijeci

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija:

molio bih Vas da mi u digitalnom obliku dostavite izvještaje o radu rektora i izvještaje o radu sveučilišta od 2001. godine do 2013. godine (uključujući 2013. godinu.

Ljubazno vas molim da potvrdite primitak ovog zahtjeva.

S poštovanjem,
Nikola Baketa

Daria Glavan Šćulac, Sveučilište u Rijeci

Poštovani,
Nastavno na Vaš upit, primite obavijest o produljenju roka za dostavom traženih informacija na daljnjih 15 dana, s obzirom na pripremu kataloga informacija koji sadrži i podatke tražene u Vašem upitu. Također Vas pozivamo da upotpunite Vaš zahtjev podatkom o Vašoj adresi, odnosno adresi pravne osobe ukoliko ispred takve tražite pristup informacijama.
Molimo potvrdu primitka ove obavijesti.
S poštovanjem,
Sveučilište u Rijeci

Daria Glavan Šćulac, dipl. iur.
Sveučilište u Rijeci
+385 51 406 523
[e-mail adresa]
www.uniri.hr

Think Before You Print

prikazati citirane dijelove

Poštovana,

moja adresa je [osobna informacija], [osobna informacija], ukolko šaljete elektornsku verziju (koju bih preferirao) tada Vas molim da šaljete na [email address].

S poštovanjem,

Nikola Baketa

Daria Glavan Šćulac, Sveučilište u Rijeci

Poštovani,
Hvala na traženim podacima.
S poštovanjem,
Daria Glavan Šćulac

Daria Glavan Šćulac, dipl. iur.
Pravna i kadrovska služba
Sveučilište u Rijeci
+385 51 406 523
[e-mail adresa]
www.uniri.hr

Think Before You Print

prikazati citirane dijelove

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

Molimo podnositelja zahtjeva da NE navodi osobne podatke poput kućne adrese, brojeva telefona, datuma rođenja, osobni identifikacijski broj (OIB) jer su to sve osobni podaci sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Ne preporučamo da se takvi podaci šalju putem ovog javnog servisa.

U ovom zahtjevu smo izuzeli osobne podatke s javnih stranica na Imamo pravo znati, ali ne možemo jamčiti da osobni podaci nisu viđeni od strane trećih osoba ili da ih nisu sačuvali pretraživači. Obično uzimamo u obzir samo one zahtjeve za uklanjanjem osobnih informacija koje dolaze od pojedinaca kojih se tiču, ali u slučaju osjetljivih informacija cijenimo svaku naznaku pogreške.

Za sve ostale sadržaje trudimo se ukloniti osobne podatke gdje god je to moguće. No ne možemo s lakoćom prepoznati i ukloniti podatke iz različitih vrsta privitaka (kao što su JPG, PDF, Microsoft Word ili Excel).

Molimo podnositelja da napomene tijelu javne vlasti da želi odgovor elektronskim putem te da tijelo javne vlasti u elektronskom odgovoru prema javnoj platformi za pristup informacijama Imamo pravo znati ne prikazuje osobne podatke sukladno Zakonu o zaštiti podataka.

Više o ovome možete pročitati putem linka:
http://imamopravoznati.org/help/privacy#...

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

Tijelo javne vlasti je tražilo slanje adrese, no:

temeljem Zakona o pravu na pristup informacija "adresa" je vaša elektronska adresa putem koje ste poslali zahtjev elektronskim putem na internetskoj stranici Imamo pravo znati.

Poštanska adresa nije potrebna za dostavu traženih informacija sukladno tumačenju zakona Povjerenika za informiranje. Iznimno, tijelo javne vlasti može tražiti kućnu adresu ako treba dostaviti odgovor papirnato s dostavnicom i to samo kada rješenjem odbija ili odbacuje zahtjev za pristup informacijama i kada dostavlja rješenje na zahtjev za ponovnu uporabu informacija. Više pročitajte na http://imamopravoznati.org/help/privacy#...

Imamo pravo znati je javni portal za podnošenje zahtjeva za pristup informacijama te zbog sigurnosti vaših osobnih podatka i politici privatnosti ove internetske stranice ne šaljite vašu kućnu adresu putem ovog javnog portala.

Tijelo će možda odgovoriti na vašu privatnu adresu. Inzistirajte da vam tijelo odgovor dostavi na elektronsku poštu putem koje ste dostavili zahtjev - tzv. "adresa za odgovor" (imamopravoznati.org adresa).