Popis punionica za e-automobile

Zdenka Radoš je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Zagreb trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Za: Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Molim vas popis punionica koje je (su)financirao Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost s osnovnim detaljima o punionici kojima raspolažete (npr. adresa, broj automobila koji se u istom trenutku mogu puniti i vrste punjača - spori, brzi; naplata ako postoji i sl).

S poštovanjem,

Zdenka Radoš

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a čl. 25. st. 2. Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!