sastanak s članovima Vlade i predstavnicima banaka

Duje Prkut je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Hrvatska narodna banka, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Hrvatska narodna banka, Zagreb trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Poštovani Hrvatska narodna banka,

U dopisu Vlade nam je potvrđeno da je 10. srpnja 2013. godine u zgradi Vlade održan sastanak između predstavnika Vlade, HNB-a i banaka. Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostave informacije:

- Da li je predstavnik HNB-a o navedenom sastanku napravio zapisnik ili bilo kakvu drugu pisanu bilješku koja sadrži informacije o sudionicima sastanka i sadržaju sastanka?

- Tko je sudjelovao na sastanku kao predstavnik HNB-a?

S poštovanjem,

Duje Prkut

Za: Hrvatska narodna banka

Poštovani,

U srijedu, 20.01.2016. istekao je zakonski rok za odgovor na zahtjev za dostavom informacija, koji se tiče informacija o sastancima predstavnika HNB-a s članovima Vlade i predstavnicima banaka.

Ukoliko mi tražene informacije hitno ne dostavite, bit ću primoran podnijeti žalbu Povjerenici za informiranje zbog kršenja odredbi Zakona o pravu na pristup informacijama.

S poštovanjem,

Duje Prkut

Administrator Miroslav je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25, stavka 2 Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informiranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na:
http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org