Sumnjivi ishodi natječaja za zapošljavanje u SMŽ

Zahtjev za pristup informacijama od Veljko Mioković za Sisačko-moslavačka županija

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Odgovor na ovaj zahtjev jako kasni. Po zakonu, Sisačko-moslavačka županija je trebao odgovoriti do (detalji). Možete ih požuriti tako da pošaljete požurnicu.

Za: Sisačko-moslavačka županija

Poštovani,

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama molim sljedeće informacije:

molim da mi se dostave informacije vezane uz upite:

1. Tko je sastavio povjerenstvo koje je odlučilo o ishodu postupka za prijem u službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto savjetnika za javnu nabavu na kojem je izabrana Andrea Vekić?
2. Tko su bili članovi povjerenstva koje je odlučilo o ishodu postupka za prijem u službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto savjetnika za javnu nabavu na kojem je izabrana Andrea Vekić?
3. Jesu li članovi povjerenstva koje je odlučilo o ishodu postupka za prijem u službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto savjetnika za javnu nabavu na kojem je izabrana Andrea Vekić člavoni neke političke stranke, ako da, koje?
4. Molim dostavu informacija o testiranjima (te dostavu rezultata testiranja kandidata) ili ostale dokumentacije prema kojima je Povjerenstvo utvrdilo ishod postupka za prijem u službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto savjetnika za javnu nabavu na kojem je izabrana Andrea Vekić?
5. Tko je sastavio povjerenstvo koje je odlučilo o ishodu postupka za prijem u službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto savjetnika za javnu nabavu na kojem je izabrana Vedrana Juranović?
6. Tko su bili članovi povjerenstva koje je odlučilo o ishodu postupka za prijem u službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto savjetnika za javnu nabavu na kojem je izabrana Vedrana Juranović?
7. Jesu li članovi povjerenstva koje je odlučilo o ishodu postupka za prijem u službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto savjetnika za javnu nabavu na kojem je izabrana Vedrana Juranović člavoni neke političke stranke, ako da, koje?
8. Molim dostavu informacija o testiranjima (te dostavu rezultata testiranja kandidata) ili ostale dokumentacije prema kojima je Povjerenstvo utvrdilo ishod postupka za prijem u službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto savjetnika za javnu nabavu na kojem je izabrana Vedrana Juranović?
9. Tko je sastavio povjerenstvo koje je odlučilo o ishodu postupka za prijem u službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto savjetnika za javnu nabavu na kojem je izabrana Adriana Strmić?
10. Tko su bili članovi povjerenstva koje je odlučilo o ishodu postupka za prijem u službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto savjetnika za javnu nabavu na kojem je izabrana Adriana Strmić?
11. Jesu li članovi povjerenstva koje je odlučilo o ishodu postupka za prijem u službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto savjetnika za javnu nabavu na kojem je izabrana Adriana Strmić člavoni neke političke stranke, ako da, koje?
12. Molim dostavu informacija o testiranjima (te dostavu rezultata testiranja kandidata) ili ostale dokumentacije prema kojima je Povjerenstvo utvrdilo ishod postupka za prijem u službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto savjetnika za javnu nabavu na kojem je izabrana Adriana Strmić?

Molim da mi informacije dostavite u elektronskom obliku putem platforme Imamo pravo znati s koje Vam je upućen zahtjev.
Molim da mi javite ako bi Vam za dostavu traženih informacija trebao rok duži od 15 dana.
Unaprijed zahvaljujem na susretljivosti.

S poštovanjem,
Veljko Mioković