Vrtići

Zahtjev za pristup informacijama od Pero perićići za Grad Zagreb

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Zahtjev je uspješan.

Za: Grad Zagreb

Poštovani, molim popis 21 vrtića za koji ste aplicirali na Eu sredstva za izgradnju ili dogradnju istih. Molim popis o kojim točno vrtićima se radi.

S poštovanjem,

Pero perićići

Pristup informacijama gradonačelnika, Grad Zagreb

Poštovani,

nastavno na Vaš zahtjev za ostvarivanje prava na pristup informacijama, molimo da u roku od 5 dana dopunite svoj zahtjev navođenjem imena i prezimena i adrese fizičke osobe podnositelja zahtjeva sukladno članku 18. stavku 3. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine, broj: 25/13 i 85/15 - u nastavku Zakon). U suprotnome postupiti će se sukladno odredbi članka 20. stavka 2. Zakona.

Molim potvrdu primitka.

LP,

Ljiljana Podunajec, univ.spec.mag.iur.
Službenica za informiranje

nastavno na Vaš zahtjev za ostvarivanje prava na pristup informacijama

prikazati citirane dijelove

Alumni Stella je ostavio/la bilješku ()

Poštovani,

uvidom u Vaš zahtjev utvrdili smo da Vam je tijelo javne vlasti odgovorilo i tražilo Vas osobnu fizičku adresu. Temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama (ZPPI), "adresa" je vaša elektronska adresa putem koje ste poslali pisani zahtjev elektronskim putem na internetskoj stranici ImamoPravoZnati. Poštanska adresa nije potrebna za dostavu traženih informacija kada se zahtjev podnosi elektronskim putem sukladno tumačenju zakona Povjerenika za informiranje. Iznimno, tijelo javne vlasti može tražiti kućnu adresu ako treba dostaviti odgovor papirnato s dostavnicom i to samo kada rješenjem odbija ili odbacuje zahtjev za pristup informacijama i kada dostavlja rješenje na zahtjev za ponovnu uporabu informacija. Više pročitajte na: [https://imamopravoznati.org/help/officer....

ImamoPravoZnati je javni portal za podnošenje zahtjeva za pristup informacijama te zbog sigurnosti vaših osobnih podatka i politici privatnosti ove internetske stranice preporučamo da ne šaljete vašu kućnu adresu putem ovog javnog portala, radije je pošaljite putem svoje privatne email adrese na email adresu službenika za informiranje. Više o privatnosti korisničkih podataka na ovom portalu pročitajte na [https://imamopravoznati.org/help/privacy....

Evo što možete učiniti:
Potražite email adresu službenika za informiranje tako da kliknete na link s nazivom tijela javne vlasti te na profilnoj stranici tijela javne vlasti na ImamoPravoZnati s lijeve strane potražite link "E-mail adresa službenika za informiranje." Korištenjem vaše privatne email adrese, pošaljite kućnu adresu na email tijela javne vlasti a u naslovu emaila navedite naziv vašeg zahtjeva. Možete napomenuti kako odgovor i dalje očekujete putem portala ImamoPravoZnati, no da iz njega trebaju biti isključeni vaši osobni podaci.

Lijep pozdrav,

Imamo pravo znati podrška

Gordana Polak, Grad Zagreb

8 privitaka

Poštovani gospodine Peričić,

 

U prilogu Vam dostavljam Rješenje izdano od strane Službenice za
informiranje Grada Zagreba.

 

Lp,

 

 

    Gordana Polak
Stručna referentica za obradu dokumentacije
Grad Zagreb  
E: [2][e-mail adresa]
[1]www.zagreb.hr   T. [3]+385 1 610 1324

    A: Trg Stjepana Radića 1
    10 000 Zagreb, Hrvatska
 
[4]Facebook [5]Twitter [6]LinkedIn [7]YouTube [8]http://drive.google.com/uc?export=view&a...

 

URED GRADONAČELNIKA | SEKTOR ZA PRAVNE I FINANCIJSKE POSLOVE | SLUŽBA ZA
PRAVNE POSLOVE

 

 

References

Visible links
1. http://www.zagreb.hr/
2. mailto:[e-mail adresa]
3. file:///tmp/tel:+385%201%206101%20361
4. https://www.facebook.com/zagreb.hr/
5. https://twitter.com/GradZagrebHr
6. https://www.linkedin.com/company/grad-za...
7. https://www.youtube.com/channel/UCtUwvdT...
8. https://www.instagram.com/gradzagrebzg/