Zahtjev na uvid odgovora poslanog pučkom pravobranitelju

Zahtjev za pristup informacijama od zvonko bengez za Klinički bolnički centar Osijek

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je odbijen od strane Klinički bolnički centar Osijek.

Za: Klinički bolnički centar Osijek

Molim da mi se dozvoli uvid i proslijedite putem e-pošte vaš odgovor koji ste poslali pučkom pravobranitelju za predmet koji ste zaprimili od njih: Broj : P.P. - 25-10-20691 17 -13-2 iz Zagreba, 28. studeno ga 2017 .

S poštovanjem,
Bengez Zvonko

Marina Kralj, Klinički bolnički centar Osijek

1 privitaka

Poštovani,

u vezi Vašeg zahtjeva za pristup informacijama od 13. siječnja 2018.
godine, molim obratiti pažnju na privitak.

S poštovanjem,

Službenik za informiranje KBC Osijek
Marina Kralj, dipl.iur.

prikazati citirane dijelove

Za: Marina Kralj

Poštovani, vaša tvrdnja da je nelegalni posao iznajmljivanje tv-a je netočna, jer zakonom je dozvoljena ta djelatnost. Osim toga dali je tv dostavljen članu udruge Zvono, stranačkom političkom članu, ljubavnici ili prijatelju, vi u to ne smijete zadirati niti ispitivati tko je kome što donio.Dostava tv-a u sobu je poput dostave hrane iz restorana, znači u nikakav poslovni odnos se ne ulazi sa bolnicom isto kao i oni restorani i čevabđinice koji dostavljaju hranu u KBC. Ulazak u bolničke sobe za vrijeme posjeta nije nezakonito. Tko je kome došao u posjetu, to je osobna stvar svakog posjetitelja i pacijenta i ne bi smjeli zadirati i narušavati privatnosti jer to zakonom nije dozvoljeno. Zabranjeno je po zakonu RH pušenje u krugu KBC-a Osijek i radnom mjestu, kao i operacionim salama, spremištima čistačica, primanje darova od pacijenata, izlaženje van kruga bolnice za vrijeme radnog vremena, zadirati u privatnost pacijenata i posjetitelja, podmićivanje, pronevjera, sukob interesa, pristranost, iznuđivanje, korištenje službenog vozila KBC- a u privatne svrhe, kad službeni auto u večernjim satima ravnatelja stoji nekoliko sati ispred njegovog stana u Frankopanskoj.
Tvrdnje da se ja penjalo po krovovima bolnice, bušio rupe za kablove, pravio materijalnu štetu na inventaru je krivično djelo uništavanje tuđe imovine koje se goni po službenoj dužnosti, a vi ste naveli da je to razlog ,,zabrane,, iznajmljivanje tv-a. Dobro znate da u većini soba postoji utičnica za antenu i da su sobne antene davno izumljene.Dobili ste nedvojbeni odgovor od pučkog pravobranitelja da je to diskriminacija po imovnom stanju pa vas molim da se toga i držite.Niste vi jedini KBC u Hrvatskoj, ali se jedini vi tako odnosite prema pacijentima što je neprihvatljivo i nemoralno.Sve što se radi treba biti u interesu pacijenta.Svakog pacijenta treba se po zakonu upoznati sa njihovim pravima, što vi ne činite jer ne postoji sankcija za to, a kad je djeljenjem letaka u kojima stoji kako, gdje i na kojim f. grupama mugu saznati putem interneta onda vi to to zabranjujete, što nije u skladu sa zakonom.
S poštovanjem,

Zvonko Bengez

Za: Klinički bolnički centar Osijek

Molim proslijedite ovo službeniku za informiranje.

Obraćam se sa zahtjevom da riješite postupak u tijelu javne vlasti Klinički bolnički centar Osijek koje se bavi mojim zahtjevom 'Zahtjev na uvid odgovora poslanog pučkom pravobranitelju'.

Požurnica

Poštovani došao sam do dokumenta kojem koji sam tražio od vas, a koji ste poslali Pučkom Pravobranitelju urbroj r-121058/2017 na broj p.p.-25-10-2069/17-13-2 uvidom u isti primjetio sam da očitovanje ravnatelja o tome http://www.osijeknews.hr/clanak/u-kbc-os... totalno razlikuje od očitovanja koje je poslato pučkom pravobranitelju, pa vas molim da mi odgovorite koja je istinita, a koja neistinita.

Potpuna povijest mog zahtjeva i sva korespondencija dostupna je javno na ovoj internetskoj adresi: http://imamopravoznati.org/request/zahtj...

S poštovanjem,

Zvonko Bengez

Marina Kralj, Klinički bolnički centar Osijek

1 privitaka

Poštovani,

u svezi Vašeg zahtjeva za pristup informacijama od 13. ožujka 2018.
godine, molim obratiti pažnju na privitak.

S poštovanjem,

Marina Kralj, dipl.iur.
Službenik za informiranje KBC Osijek

prikazati citirane dijelove