Inspekcijski, stručno-pedagoški i drugi stručni nadzor

Zahtjev za pristup informacijama od Agnješka Glasnović za Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Zagreb

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Odgovor na ovaj zahtjev jako kasni. Po zakonu, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Zagreb je trebao odgovoriti do (detalji). Možete ih požuriti tako da pošaljete požurnicu.

Agnješka Glasnović

Za: Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Zagreb

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim vas da u elektroničkom obliku, u odgovoru na ovaj email, dostavite sljedeće informacije:

Sukladno članku 18. st. 1. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15) kao i sukladno ustavnom jamstvu građana na pravo na pristup informacijama koje posjeduju tijela javne vlasti, molim da u elektronskom obliku na ovu adresu dostavite informacije o provedenim inspekcijskim, stručno-pedagoškim i drugim stručnim nadzorima u OŠ Ivanja Reka u školskoj godini 2020.-2021.

Traže se sljedeće informacije:

1. Koliko je inspekcijskih, stručno-pedagoških i drugih stručnih nadzora provedeno u Osnovnoj školi Ivanja Reka od strane Prosvjetne inspekcije i Odjela za stručno-pedagoški nadzor AZOO-a u razdoblju od 1. rujna 2020.g. do 1. lipnja 2021. godine;
2. Preslike odluka, zapisnika, izvješća, rješenje, mišljenja, nalaza i/ili drugih akata koje ste kao nadzorno tijelo sastavili/donijeli tijekom ili po završetku nadzora koji su u OŠ Ivanja Reka provedeni u navedenom razdoblju.

S poštovanjem,

Agnješka Glasnović