Iverimectin za Covid-19

Aglaja Andrea Aparnik je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Agencija za lijekove i medicinske proizvode, Zagreb

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Agencija za lijekove i medicinske proizvode, Zagreb trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Aglaja Andrea Aparnik

Za: Agencija za lijekove i medicinske proizvode, Zagreb

Poštovani,
Temeljen Zakona o pravu na pristup informacijama, molim vas da odgovorite putem email adrese s koje ste zaprimili ovaj zahtjev i dostavite slijedeće informacije:

Da li je Iverimectin odobren za ljudsku uporabu protiv bolesti Covid-19 ?

S poštovanjem,

Aglaja Andrea Aparnik

Aglaja Andrea Aparnik

Za: Agencija za lijekove i medicinske proizvode, Zagreb

Molim proslijedite ovo službeniku za informiranje.

Obraćam se sa zahtjevom da požurite postupak u tijelu javne vlasti Agencija za lijekove i medicinske proizvode, Zagreb koje se bavi mojim zahtjevom za pristup informacijama 'Iverimectin za Covid-19'.

Potpuna povijest mog zahtjeva za pristup informacijama i sva korespondencija dostupna je javno na ovoj internetskoj adresi: https://imamopravoznati.org/request/iver...

S poštovanjem,

Aglaja Andrea Aparnik