Izdvajanje iz proračuna za HNK Gorica

Katarina Lujak je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Grad Velika Gorica

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Grad Velika Gorica trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Poštovani Grad Velika Gorica,

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija:

zamolio bih da mi odgovorite koliko je u proračunu Grada Velika Gorica za 2015. godinu predviđeno za HNK Gorica te u koju sve svrhu (omladinski pogon, održavanje sportske infrastrukture (stadion), prva momčad...).

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

S poštovanjem,

Katarina Lujak

Administrator Miroslav je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25, stavka 2 Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješenje vašeg zahtjeva!