Izvješća i rad Povjerenstva za unaprjeđenje reforme odgoja i obrazovanja

Dora Kršul je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Zagreb trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Za: Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

Slijedom službene informacije koju sam dobila od Ministarstva znanosti i obrazovanja da je na šestoj sjednici Povjerenstva za unaprjeđenje reforme odgoja i obrazovanja nazočilo 14 od 16 članova Povjerenstva, molim vas za povratnu informaciju o dvoje članova koji sjednici nisu nazočili, odnosno, o kojim se članovima radi.

Isto tako, molim vas da mi proslijedite Zapisnik dotične sjednice Povjerenstva za unaprjeđenje reforme odgoja i obrazovanja.

Uz to, molim vas da mi proslijedite i ostale zapisnike sjednica Povjerenstva (ukupno, od prve do šeste sjednice), kao i Poslovnik o radu Povjerenstva.

I na kraju, je li posao Povjerenstva gotov izradom i objavom Izvješća ili se njihov rad i dalje nastavlja u sklopu Ministarstva?

S poštovanjem,

Dora Kršul

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25. stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informiranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org