Natječaji za bagatelnu nabavu

Stjepan Zlodi je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Grad Velika Gorica

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Grad Velika Gorica trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Poštovani Grad Velika Gorica,

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija o tome gdje Grad Velika Gorica objavljuje natječaje za bagatelnu nabavu.

Na Elektroničkom oglasniku bagatelnih nabava nema ništa za Grad Veliku Goricu, a i na Vašoj službenoj web stranici ne mogu pronaći natječaje.

Pri tome na mislim na plan bagatelne nabave već na natječaje kao što ih objavljuju Grad Zagreb (http://web1.zagreb.hr/default.aspx?id=23...) ili HRT (http://www.hrt.hr/nabava-hrt/bagatelna-n...).

Gdje se na webu mogu vidjeti objavljeni natječaji bagatelne nabave za Grad Veliku Goricu?

Ako se ne objavljuju natječaji bagatelne nabave zašto se ne objavljuju?

S poštovanjem,

Stjepan Zlodi

Poštovani Grad Velika Gorica,

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija o tome gdje (na kojoj web stranici) Grad Velika Gorica objavljuje natječaje za bagatelnu nabavu.

Odgovor na moj zahtjev (adresa: http://imamopravoznati.org/request/natje...) nije stigao u roku od 15 dana, a u tom slučaju trebali ste zatražiti produžetak roka za 15 dana i to unutar 8 dana od dana kada ste zaprimili moj zahtjev, ali to niste učinili.

S poštovanjem,

Stjepan Zlodi

Administrator Miroslav je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25, stavka 2 Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!