Nije javno objavljenoi I Izvješće javne rasptave o prijrdlogu Urbanističkig plana Uređenja UPU Artatore, UPU 5 koja je provedena u razdoblju 7.10.-6.11.2019 .

Dubravka Ruzic je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Grad Mali Lošinj

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Grad Mali Lošinj trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Za: Grad Mali Lošinj

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim vas da u elektroničkom obliku, u odgovoru na ovaj email, dostavite sljedeće informacije:

Informacija koja se traži I Izvješće javne rasptave o prijrdlogu Urbanističkig plana Uređenja UPU Artatore, UPU 5 koja je provedena u razdoblju 7.10.-6.11.2019 kao i odgovore na podnesene primjedbe . Izvješće nije javno dostupno na mrežnim stranicama Grada.
Izvješće nije javno dostupno i nisam dobila odgovore na Prijedloge /primjedbe urbanističkog plana uređenja Artatore ( UPU5 ) predanih 05.11.2019. u ppisarnici Grada

"O prijedlogu Urbanističkog plana uređenja UPU »Artatore« (UPU 5) provedena je javna rasprava u periodu 7.10.-6.11.2019. Na javnoj su raspravi privatne i pravne osobe (uključujući i MO Artatore) te javnopravna tijela iznijele primjedbe, na temelju čega je sačinjeno i objavljeno izvješće." navodi se u sažetku za javnost objavljene ponovne javne rasprave 14.12.2020