Odluke u postupcima neetičnog postupanja odnosno zbog povrede odredbi Kodeksa medicinske etike i deontologije

Trenutno čeka odgovor Hrvatska liječnička komora, Zagreb, trebali bi odgovoriti brzo i uobičajeno ne kasnije od (detalji).

Za: Hrvatska liječnička komora, Zagreb

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim vas da u elektroničkom obliku, u odgovoru na ovaj email, dostavite sljedeće informacije:

-Odluke Časnog suda komore donesene prilikom disciplinskog postupka zbog neetičnog postupanja odnosno zbog povrede odredbi Kodeksa medicinske etike i deontologije, za period od siječnja 2011. do prosinca 2020. godine uz, dakako, anonimizaciju imena i osobnih podataka;

-Odluke Visokog časnog suda komore donesene prilikom disciplinskog postupka zbog neetičnog postupanja odnosno zbog povrede odredbi Kodeksa medicinske etike i deontologije, za period od siječnja 2011. do prosinca 2020. godine uz, dakako, anonimizaciju imena i osobnih podataka.

Molila bih da mi se odgovor dostavi u elektronskom obliku na ovu adresu. Budući da, ukoliko se traži infromacija u elektronskom obliku, nema potrebe za dostavom kućne adrese, kao što je navedeno u objašnjenjima na ovoj poveznici: https://imamopravoznati.org/help/privacy
u nastavku zahtjeva ne šaljem kućnu adresu.

Ipak, ukoliko Vam je kućna adresa potrebna za dostavu podataka papirnatim putem, istu Vam mogu naknadno dostaviti mailom.

S poštovanjem,

Jelena Prtorić

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org