Postupanja za uklanjanje gnijezda - siva vrana i vrana gačac

Udruga BIOM je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Državni inspektorat, Zagreb

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Čeka se odgovor na požurnicu Državni inspektorat, Zagreb za rješavanje ovog zahtjeva. Po zakonu, Državni inspektorat, Zagreb je trebala odgovoriti brzo i od strane (detalji)

Za: Državni inspektorat, Zagreb

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim vas da u elektroničkom obliku, u odgovoru na ovaj email, dostavite sljedeće informacije:

1) Informacije o svim postupanjima Državni Inspektorat izvršio povodom rješenja za protjerivanje i smanjenje brojnog stanja divljači siva vrana (Corvus corone cornix L.) i vrana gačac (Corvus frugilegus L.) u interesu javnog zdravlja i sigurnosti te zaštite flore i faune, izdanih od strane Ministarstva poljoprivrede od 2016. do danas.

Unaprijed se zahvaljujemo na dostavljenim informacijama.

S poštovanjem,
Bolesław Słociński
Udruga Biom

Poštovani,

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim vas da u elektroničkom obliku, u odgovoru na ovaj email, dostavite sljedeće informacije:

Molim proslijedite ovo službeniku za informiranje.

Obraćam se sa zahtjevom da požurite postupak u tijelu javne vlasti Državni inspektorat, Zagreb koje se bavi mojim zahtjevom za pristup informacijama 'Postupanja za uklanjanje gnijezda - siva vrana i vrana gačac'.

Tražimo svu dokumentaciju vezanu uz postupke uklanjanja gnijezda divljači - sive vrane i vrane gačca.

Potpuna povijest mog zahtjeva za pristup informacijama i sva korespondencija dostupna je javno na ovoj internetskoj adresi: http://imamopravoznati.org/request/postu...

S poštovanjem,
Boleslaw Slocinski
Udruga BIOM