Studija naplate zagušenja (CIVITAS/ELAN projekt)

Zahtjev za pristup informacijama od Miroslav Schlossberg za Grad Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je uspješan.

Miroslav Schlossberg

Za: Grad Zagreb

Postovani,
Ljubazno vas molim dostavu studije naplate zagušenja koja je izradena u okviru projekta CIVITAS/ELAN, a kojom je odredeno područje uspostave tzv. Ekozone veličine cca 2 km2 u gradskom središtu, kako je spomenuto u planu kvalitete zraka PPs_HR00ZG_BaP_PM10_PM10_NO2_O3_2018 (https://eko.zagreb.hr/UserDocsImages/arh...).

Trazenu informaciju dostavite na ovu elektronsku adresu.

Molim vas potvrdu o zaprimanju emaila.

S poštovanjem,
Miroslav Schlossberg
[osobni podaci uklonjeni]

Pristup informacijama gradonačelnika, Grad Zagreb

Poštovani,
dana 6.05.2019. zaprimili smo Vaše zahtjeve za pristup informacijama u kojima je zatražena u elektronskom obliku dostava: elaborata Akcijskog plana za poboljšanje kvalitete zraka na području Grada Zagreba i studija naplate zagušenja koja izrađena u okviru projekta CIVITAS/ELAN kojem je određeno područje uspostave tzv. Ekozone veličine cca 2 km2 u gradskom središtu. S time u vezi od Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Grada Zagreba dostavljena nam je sljedeća informacija:
"Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša ne posjeduje traženu Studiju naplate zagušenja koja je izrađena u sklopu projekta CIVITAS/ELAN čiji je koordinator bio Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada.
Sve publikacije, priručnici i studije vezane uz ovaj projekt dostupne su na internetskim stranicama na poveznici: https://civinet-slohr.eu/hr/multimedija/... .

Akcijski plan poboljšanja kvalitete zraka na području Grada Zagreba (sl. gl. 5/15) dostupan je na službenim stranicama Grada Zagreba ( https://eko.zagreb.hr/propisi-i-akti-gra... )."

S poštovanjem,

Ljiljana Podunajec, univ.spec.mag.iur.
Viša stručna savjetnica - Službenica za informiranje

prikazati citirane dijelove

Miroslav Schlossberg

Za: Pristup informacijama gradonačelnika

Postovana,
Vas odgovor je malo zbunjujuci s obzirom da se u ovom predmetu prava na pristup informacijama NE RADI o elaboratu vec o

***Studija naplate zagušenja (CIVITAS/ELAN projekt)***

U dokumentu ciji je autor Grad Zagreb
https://eko.zagreb.hr/UserDocsImages/arh...
na stranici 28., footnota broj 19 referencira se na spomenutu studiju a spominje se na vise mjesta u dokumentu.

Suprotno od toga, sada kazete da nemate tu studiju....

Ljubazno vas molim da proucite pitanje te uzmite ovaj email kao zahtjev za dopunu vaseg odgovora.

Ukoliko je moguće molim vas da na ovaj predmet saljete samo one informacije koje su u vezi ovog predmeta, a drugi predmey odgovorite zasebno. Naziv predmeta nalazi se u naslovu emaila originalnog zahtjeva, te je dovoljno napraviti Reply (Odgovor) na svaki predmet / na svaki email zahtjev zasebno.

Unaprijed zahvaljujem!

S poštovanjem,

Miroslav Schlossberg

Pristup informacijama gradonačelnika, Grad Zagreb

Poštovani,
vezano uz Vaš zahtjev za pristup informacijama u kojem je zatražena informacija vezana uz studiju naplate zagušenja i dopunu s time u vezi, obavještavam Vas da je očitovanje po zahtjevu zatraženo od Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša i od Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada. Do danas dobili smo očitovanje Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Grada. Isti Ured odgovorio je da je u projektu studije naplate zagušenja koordinator bio Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada, ali je isto tako dao obavijest da su sve publikacije, priručnici i studije vezane uz ovaj projekt dostupne na internetskim stranicama na poveznici: https://civinet-slohr.eu/hr/multimedija/.... S time u vezi, temeljem članka 23. stavka 1. točke 3. obavještavamo Vas da je zatražena informacija javno objavljena.

S poštovanjem,

Ljiljana Podunajec, univ.spec.mag.iur.
Viša stručna savjetnica - Službenica za informiranje

prikazati citirane dijelove