Troškovnik Okvirnog sporazuma za nabavu javne govorne usluge u nepokretnoj mreži, usluge mobilne telefonije (VPN), usluge pristupa internetu i usluge prijenosa podataka OS-2012

Zahtjev za pristup informacijama od Petra Tomašić za Hrvatske ceste, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je odbijen od strane Hrvatske ceste, Zagreb.

Poštovani Hrvatske ceste,

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacije:

Troškovnik koji je sastavni dio Okvirnog sporazuma za nabavu javne govorne usluge u nepokretnoj mreži, usluge mobilne telefonije (VPN), usluge pristupa internetu i usluge prijenosa podataka OS-2012 sklopljen s tvrtkom Hrvatski Telekom d.d. Zagreb.

Uz to Vas molim za dostavu svih godišnjih ugovora za nabavu javne govorne usluge u nepokretnoj mreži, usluge mobilne telefonije (VPN), usluge pristupa internetu i usluge prijenosa podataka do sada sklopljenih prema gore navedenom Okvirnom sporazumu.

S poštovanjem,

Petra Tomašić
e-mail: [email address]
adresa: [osobni podaci uklonjeni]

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

Molimo podnositelja zahtjeva da NE navodi osobne podatke poput kućne adrese, brojeva telefona, datuma rođenja, osobni identifikacijski broj (OIB) jer su to sve osobni podaci sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Ne preporučamo da se takvi podaci šalju putem ovog javnog servisa.

U ovom zahtjevu smo izuzeli osobne podatke s javnih stranica na Imamo pravo znati, ali ne možemo jamčiti da osobni podaci nisu viđeni od strane trećih osoba ili da ih nisu sačuvali pretraživači. Obično uzimamo u obzir samo one zahtjeve za uklanjanjem osobnih informacija koje dolaze od pojedinaca kojih se tiču, ali u slučaju osjetljivih informacija cijenimo svaku naznaku pogreške.

Za sve ostale sadržaje trudimo se ukloniti osobne podatke gdje god je to moguće. No ne možemo s lakoćom prepoznati i ukloniti podatke iz različitih vrsta privitaka (kao što su JPG, PDF, Microsoft Word ili Excel).

Molimo podnositelja da napomene tijelu javne vlasti da želi odgovor elektronskim putem te da tijelo javne vlasti u elektronskom odgovoru prema javnoj platformi za pristup informacijama Imamo pravo znati ne prikazuje osobne podatke sukladno Zakonu o zaštiti podataka.

Više o ovome možete pročitati putem linka:
http://imamopravoznati.org/help/privacy#...

Poštovani Hrvatske ceste,

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama prošao je rok za slanje odgovora na moj novi zahtjev tako da sam primorana slati žalbu Povjerenici za informiranje koja će donijeti Rješenje za dostavu informacije.

S poštovanjem,

Petra Tomašić

Ivana Bassani, Hrvatske ceste, Zagreb

1 privitaka

Poštovana gđa Tomašić,

Na Vaš zahtjev od 27.08.2015. godine odgovorila sam u zakonskom roku, točnije, 07.09.2015. S obzirom na to da je doneseno Rješenje, dopis Vam je upućen poštanskim putem.

U privitku Vam šaljem potvrdu da je dopis zaprimljen na adresi koju ste nam dostavili.

Lijepi pozdrav,

Ivana Bassani
Voditelj Ureda za odnose s javnošću

Vončinina 3, 10000 Zagreb
tel. 01 4722 597, fax. 01 4722 583
e-mail: [Hrvatske ceste e-mail za zahtjeve]
web: www.hrvatske-ceste.hr

prikazati citirane dijelove

Poštovana gđo Bassani,

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim Vas da mi se dostavi informacija elektronskim putem. Naime, kako sam zahtjev za pristup informaciji podnijela elektronskim putem, a temeljem tumačenja Povjerenice Zakona Tijelo javne vlasti dužno je dostaviti informaciju elektronskim putem, ako osoba koja je podnijela zahtjev nije zatražila da joj se dostavi poštom.

Unaprijed se zahvaljujem.

S poštovanjem,

Petra Tomašić

Ivana Bassani, Hrvatske ceste, Zagreb

5 privitaka

Poštovana gđa Tomašić,

Sukladno odredbama Zakona o općem upravnom postupku, rješenje sam Vam dužna dostaviti poštanskim putem.

S obzirom na to da želite da Vam se dostavi i elektronskim putem, šaljem Vam na znanje dokumente u privitku uz napomenu da je valjano Rješenje dokument koji ste primili poštom.

Lijepi pozdrav,

Ivana Bassani
Voditelj Ureda za odnose s javnošću

Vončinina 3, 10000 Zagreb
tel. 01 4722 597, fax. 01 4722 583
e-mail: [Hrvatske ceste e-mail za zahtjeve]
web: www.hrvatske-ceste.hr

prikazati citirane dijelove

Poštovana gđo Basani,

Hvala Vam i na dostavi elektroničkim putem. Koliko je meni poznati Povjerenica će organizirati treninge za službenike za informiranje na kojoj će reći da se upiti poslani elektroničkom poštom trebaju odgovarati elektronskim putem osim ako osoba koja šalje zahtjev navede da želi primiti odgovor poštanskim putem.

Srdačan pozdrav,

Petra Tomašić