Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt "Sveučilišni kampus Varaždin, faza III – Studentski dom s pratećim sadržajima"

Čeka se odgovor na požurnicu Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Zagreb za rješavanje ovog zahtjeva.

Za: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Zagreb

Poštovani,
ljubazno Vas molim da mi dostavite ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt ''Sveučilišni kampus Varaždin, faza III – Studentski dom s pratećim sadržajima'', koji je potpisan 18. travnja 2016. od strane Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Središnje agencije za financiranje i ugovaranje i Sveučilišta u Zagrebu.

S poštovanjem,
Neven Kovač

Za: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Zagreb

Molim proslijedite ovo službeniku za informiranje.

Obraćam se sa zahtjevom da riješite postupak u tijelu javne vlasti Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Zagreb koje se bavi mojim zahtjevom 'Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt "Sveučilišni kampus Varaždin, faza III – Studentski dom s pratećim sadržajima"'.

Pošto je od predaje molbe/zahtjeva prošlo 45 dana, molim Vas da mi se na zahtjev odgovori ili dostavi razlog radi čega nije odgovoreno.

Potpuna povijest mog zahtjeva i sva korespondencija dostupna je javno na ovoj internetskoj adresi: http://imamopravoznati.org/request/ugovo...

S poštovanjem,
Neven Kovač

Za: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Zagreb

Pošto od 16.05.2018 kada sam poslao upit nisam dobio odgovor od Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije poslati ću zahtjev i prema druga dva supotpisnika ugovora dakle Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje i Sveučilištu u Zagrebu, pa ako i od njih ne dobije ugovor na uvid ili nikakav odgovor kao od strane Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije onda se više neću boriti sa institucijama ove države, nego ću sve sumnje u kršenja pravila dodjele novca iz EU fondova vezano uz novi Studentski dom u Varaždinu direktno poslati na adrese institucija Europske unije.

S poštovanjem,

Neven Kovač

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org