Odluke ministra u svim postupcima reakreditacije visokih učilišta provedenih u sklopu prvog ciklusa reakreditacije

Institut za razvoj obrazovanja je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev kasni. Po zakonu, pod svim uvjetima, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Zagreb trebala je odgovoriti do sada (detalji). Možete se žaliti tako što ćete zahtjeva požurnicu.

Institut za razvoj obrazovanja

Za: Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostave sljedeći dokumenti:

Odluke ministra u svim postupcima reakreditacije visokih učilišta koji su provedeni u sklopu prvog ciklusa reakreditacije koji je započeo je ak. god. 2010./2011. te se privodi kraju u ak. god. 2015./2016.

Upoznati smo s činjenicom da su izvješća stručnog povjerenstva o reakreditaciji te akreditacijske preporuke za većinu visokih učilišta za koje je provedena reakreditacija dostupni na web stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje, no to nije slučaj s odlukama Ministra za svaki postupak reakreditacije.

Ovim putem vas molimo da nam dostavite te dokumente u digitalnom formatu

S poštovanjem,

Institut za razvoj obrazovanja

Alumni Sonja je ostavio/la bilješku ()

U ovom slučaju tijelo javne vlasti nije postupilo u zakonskom roku, a članak 25, stavka 2 Zakona o pravu na pristup informacijama propisuje da u tom slučaju možete podnijeti žalbu Povjereniku za informranje.

Kako bismo vam olakšali, kreirali smo online obrazac za pisanje žalbe u slučaju šutnje administracije na http://legal.imamopravoznati.org/ppi_zal...

Obrazac na gore navedenom linku ispunite u internetskom pregledniku, pritisnite tipku za printanje, ispišite na papir te prije slanja na navedenu adresu vlastoručno potpišite žalbu i priložite korespodenciju s ove stranice.

Korespodenciju preuzmite klikom na link "Preuzmite svu korespondenciju u zip datoteci" ispod ovog zahtjeva.

Želimo vam uspješno rješavanje vašeg zahtjeva!

Institut za razvoj obrazovanja

Za: Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija:

Molim proslijedite ovo službeniku za informiranje.

Obraćam se sa zahtjevom da požurite postupak u tijelu javne vlasti Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta koje se bavi mojim zahtjevom za pristup informacijama 'Odluke ministra u svim postupcima reakreditacije visokih učilišta provedenih u sklopu prvog ciklusa reakreditacije'.

Zahtjev je podnesen 3. lipnja te je Ministarstvo prema Zakonu na njega trebala odgovoriti u roku od 15 dana.

Potpuna povijest mog zahtjeva za pristup informacijama i sva korespondencija dostupna je javno na ovoj internetskoj adresi: http://imamopravoznati.org/request/odluk...

S poštovanjem,

Institut za razvoj obrazovanja

Looking for an EU Authority?

You can request documents directly from EU Institutions at our sister site AskTheEU.org . Find out more .

AskTheEU.org