OIB: AT Rba-zadruga

Zahtjev za pristup informacijama od mira veljačić za Ministarstvo financija, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Odgovor na ovaj zahtjev jako kasni. Po zakonu, Ministarstvo financija, Zagreb je trebao odgovoriti do (detalji). Možete ih požuriti tako da pošaljete požurnicu.

Za: Ministarstvo financija, Zagreb

smatramo da sukladno zakonu o pravu na pristup informacijama imamo pravo znati, da li su AT rba-zadruge kao npr. Raiffeisenbank Feldkirchen-Kalsdorf registrirana zadruga s ograničenom odgovornošću, uz zahtjev za dodjelu HR OIB-a, priložile izvod iz AT sudskog regista, (s prijevodom na Hrvatski jezik po za to ovlaštenom sudskom tumaču), znači pod određenim registarskim brojem odnosno MBS brojem, što znači firmenbuchnummer (FN 33345 x) i po ovlaštenoj osobi za zastupanje tog poslovnog subjekta ?!

Postoji li mogućnost da nakon što je AT rba-zadruga Raiffeisenbank Feldkirchen-Kalsdorf brisana iz AT sudskog registra, OIB: 76326640038 koristi neka druga RBA-zadruga ?!

Sukladno gore navedenom predlažem da mi se uz odgovor dostave isprave temeljem kojih je dodijeljen OIB: 76326640038 Raiffeisenbank Feldkirchen-Kalsdorf sada brisanom posl. subjektu iz AT sudskog registra.

S poštovanjem,
Mira Veljačić