Popis punionica za e-automobile

Zdenka Radoš je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Grad Velika Gorica kao dio skupine poslane na 588 tijela javne vlasti

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Zahtjev je uspješan.

Za: [Authority name]

Molim vas popis punionica za električne automobile koje je (su)financirao ovo tijelo javne vlasti. U odgovor uključite osnovne detalje o punionici kojima raspolažete: lokacija-adresa mjesta za punjenje, broj automobila koji se u istom trenutku mogu puniti i vrste punjača (spori, brzi), naplata ako postoji te u kojem omjeru je ovo tijelo (su)financiralo postavljanje punionice.

Želim vam ugodne blagdane!

Hvala vam i lijep pozdrav,
Zdenka Radoš

Zdenka Radoš je ostavio/la bilješku ()

Kontrola:
Sporazum o suradnji na Pilot programu izgradnje e-punionica u gradovima Zagrebačke županije sufinanciranih iz nacionalnih i EU sredstava od 29. listopada 2015. https://imamopravoznati.org/request/7522...

Grad Velika Gorica

Poštovana,

u vezi Vašeg zahtjeva za pristup informacijama, a kojim tražite popis punionica za električne automobile koje je (su)financiralo ovo tijelo javne vlasti možemo se očitovati kako slijedi.

U 2015. godine Grad Velika Gorica izgradio je 5 e-punionica za električna vozila na lokacijama parkiralište Vatrogasni dom u Školskoj ulici, parkiralište kod Pučkog otvorenog učilišta u Ulici Slavka Kolara, VG komunalni centar u ulici Ljudevita Posavskoga, Vidrićeva ulica i parkiralište kod MC Donaldsa u Sajmišnoj ulici.

Svaka AC punionica opremljena je trofaznom utičnicom snage 22 kW (32A) za punjenje električnih automobila i standardna jednofazna schuko utičnica snage 3,6 kW (16A) za punjenje električnih skutera/bicikla.

Ukupni utrošak postave e-punionica za zakupom snage iznosila je 450.000,00 kn, od čega je Grad Velika Gorica osigurao 320.000,00 kn, FZOEU 96.000,00 kn i Zagrebačka županija 34.000,00 kn.

Korištenje punionica je i dalje besplatno uz korištenje i prijavu putem RFID kartica.

S poštovanjem,

Martina Galeković Kos, mag.iur.
Zamjenica službenice za informiranje

prikazati citirane dijelove