Registar eksploatacijskih polja i registar istražnih prostora mineralnih sirovina za proizvodnju građevnog materijala

Miroslav Schlossberg je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Zagreb

Ovaj zahtjev je zatvoren za novu korespodenciju s tijelom javne vlasti. Kontaktirajte nas ako mislite da bi ga trebalo ponovo otvoriti.

Zahtjev je uspješan.

Miroslav Schlossberg

Za: Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Zagreb

Postovani,

Grad Zagreb je na svojim internetskim stranicama (link: http://www.zagreb.hr/rudarstvo/105123) obavijestio da je ovo ministarstvo dana 10. 03. 2017. preuzelo nadležnost za mineralne sirovine za proizvodnju građevnog materijala: tehničko-građevni kamen, građevinski pijesak i šljunak iz neobnovljivih ležišta i ciglarska glina s područja Grada Zagreba od Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo.

Takoder vas molim informaciju ukoliko je ovo ministarstvo preuzelo u svoju nadleznost navedene registre i s ostalih podrucja u RH.

Ljubazno vas molim dostavu navedenih registara za podrucje grada Zagreba u obliku pogodnom za ponovnu uporabu. Podaci su za nekomercijalne svrhe.

Podsjecam da ukoliko su podaci vec objevljeni na vasim internetskim stranicama, dovoljno je dostaviti samo direktan link do trazenih informacija (registara u ubliku pogodnom za ponovnu uporabu).

S poštovanjem,
Miroslav Schlossberg
[poštanska adresa]

Pisarnica, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Zagreb

5 privitaka