Stanje besplatnih punktova za pitku vodu u Zaboku

Pokreni Zabok je podnio/la ovaj zahtjev za pristup informacijama za Grad Zabok

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Zahtjev je djelomično uspješan.

Za: Grad Zabok

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim vas da u elektroničkom obliku, u odgovoru na ovaj email, dostavite sljedeće informacije:

Poštovani,

Kod Vodospreme je postavljena česma koja je već godinama van funkcije. Ona nije van funkcije samo tijekom hladnih mjeseci zbog smrzavanja, nego cijele godine ne radi. Molimo odgovor, zašto je ona van funkcije i planira li se osposobiti?

U planu je bilo postavljanje česme kod pothodnika – molimo odgovor što je sa tom česmom, i, ako se od nje odustalo, zašto je to tako i planira li se umjesto nje česma na nekoj drugoj lokaciji u blizini?

Također, najavljeno je bilo i postavljanje česme kod fontane u Prpićevom parku, pa Vas pitamo i što je sa planom rekonstrukcije tog parka i postavljanja spomenute česme?

S poštovanjem,

Građanska platforma Pokreni Zabok

Gordana Dugorepec, Grad Zabok

Poštovani, primilo smo Vaše zahtjeve, no moramo Vam reći kako ovaj e - mail uskoro više neće biti u funkciji. Svoje daljnje upite šaljite na e - mail: [e-mail adresa]

S poštovanjem!

prikazati citirane dijelove

Sent request to Grad Zabok again, using a new contact address.

Maja Šimunić, Grad Zabok

1 privitaka

Poštovani, u prilogu je odgovor na Vaš upit.

Molim potvrdu primitka!

Lijep pozdrav!

prikazati citirane dijelove