Kontrola odvezenog otpada

Ilija Tikvić made this Freedom of Information request to Općina Andrijaševci as part of a batch sent to 4 authorities

This request has been closed to new correspondence from the public body. Contact us if you think it ought be re-opened.

Response to this request is long overdue. By law, Općina Andrijaševci should normally have responded promptly and by (details). You can rush them by sending a rush note.

Za: Općina Andrijaševci
Obzirom na izmjene Planova gospodarenja otpadom na području cijele RH pa tako i Vaše općine a kao referentna godina se uzima 2015 godina i količina prikupljenog otpada te godine te namjeru zakonodavca da se u narednih 5 godina smanji za 50% količina prikupljenog miješanog komunalnog otpada postoji opasnost da Vi to nećete uspjeti ostvariti jer Vam početna postavka nije točna. Naime Vi ste prikazali znatno niže količine prikupljenog otpada od onih realnih jer nije normalno da općina Štitar s 300-400 domaćinstava prikupi 523 tone a Vi s preko 1000 domaćinstava prikupite 10% manje od njih.

Molim Vas da mi dostavite plan i program kontrole kao i podatke o odgovornoj osobi za kontrolu odvoza miješanog komunalnog otpada na području Vaše općine.

S poštovanjem,

Ilija Tikvić

Pročelnik Općina Andrijaševci,

Poštovani,

zaprimili smo Vaš zahtjev za pristup informacijama te Vas molimo da nam kao podnositelj zahtjeva dostavite svoje podatke i to: ime i prezime, odnosno naziv, adresa odnosno sjedište,kontakt telefon i/ili adresa e-pošte.

Navedeni podaci su nam neophodni za potrebe vođenja Upisnika o zahtjevima, postupcima i odlukama o ostvarivanju prava na pristup informacijama i ponovnu
uporabu informacija.

Unaprijed se zahvaljujemo!
S poštovanjem,

Martina Markota
službenik za informiranje

Martina Markota, dipl.iur.
pročelnica
Jedinstvenog upravnog odjela
Općine Andrijaševci

tel./fax. : 032-225-400
e-mail: [Općina Andrijaševci e-mail za zahtjeve]

show quoted sections

Za: Pročelnik Općina Andrijaševci

Umjesto da tražite od mene podatke koje nemate pravo tražiti bilo bi Vam lakše da svoj upisnik uskladite s zakonom na koji se pozivate , kao što su napravile druge institucije od Ureda Predsjednice RH pa i svih drugih , ako su Vam moji podaci doista potrebni Ilija Tikvić , A.M.Hrvastske 57 , Županja , 099 570 7 887

S poštovanjem,

Ilija Tikvić